kallionnaisvoimistelijat.fi

Ajankohtaista

Täältä löydät kootusti Ajankohtaista -osiossa julkaistut ko. hetken ajankohtaiset asiat!

Kallion Naisvoimistelijat toivottaa iloista Pride-juhlaa kaikille!

Kallion Naisvoimistelijat toivottaa iloista Pride-juhlaa kaikille!

Tänä erityisenä päivänä juhlimme moninaisuutta, rakkautta ja tasa-arvoa. Pride ei ole vain juhla, vaan myös tärkeä muistutus siitä, kuinka pitkälle olemme tulleet ihmisoikeuksien ja yhdenvertaisuuden tiellä, sekä siitä työstä, joka on vielä tehtävä. Tämä päivä muistuttaa meitä siitä, että jokaisella ihmisellä on oikeus rakastaa ja tulla rakastetuksi juuri sellaisena kuin on, ilman pelkoa syrjinnästä tai vainosta. Olemme ylpeitä siitä, keitä olemme, ja seisomme ylpeästi yhdessä, puolustaen oikeutta olla oma itsensä.

Pride-arvot ovat Kallion Naisvoimistelijoille erittäin tärkeitä. Me sitoudumme edistämään moninaisuutta, inklusiivisuutta ja tasa-arvoa kaikessa toiminnassamme. Uskomme, että jokaisen tulisi saada mahdollisuus osallistua ja kokea liikunnan iloa ilman syrjintää tai ennakkoluuloja.

Toivotamme kaikille hyvää Pride-juhlaa!

Hyvää Juhannusta!

Hyvää Juhannusta!

Hyvää Juhannusta!

Kallion Naisvoimistelijat toivottaa kaikille ihanaa juhannuksen juhlaa!

Olkoon juhannuksenne täynnä lämpöä ja valoa, ja tuokoon se mukanaan paljon hyviä muistoja. Pidetään huolta toisistamme ja nautitaan tästä erityisestä ajasta yhdessä.

Rauhallista ja rentouttavaa juhannusta!

Kiitos palautteestanne!

Kiitos palautteestanne!

Arvostamme suuresti saamaamme palautetta seuramme toiminnasta. Olette antaneet meille arvokkaita ehdotuksia ja toiveita, jotka auttavat meitä kehittämään kurssitarjontaamme ja toimintamme laatua.Yksi keskeinen huomio oli aikuisten kurssien alkamisaikojen siirtäminen myöhemmäksi, jotta ehtisitte käydä kotona ennen kurssin alkua. Myös terapeuttisen itämaisen tanssin ja Itämaisen tanssin kohdalla toiveena on, että tunnit järjestettäisiin eri päivinä. Haluamme tarjota monipuolisempaa viikko-ohjelmaa, ja otamme huomioon myös toiveen lisätä kuntojumppamahdollisuuksia mikäli se tilojen ja aikataulujen puitteissa pystytään toteuttamaan. Lisäksi pilatestuntien jatkuminen ja tanssituntien koreografioiden käsittelyn tiivistäminen ovat asioita, joita olemme ottaneet huomioon suunnitellessamme tulevia tunteja. Paljon positiivista kiitosta sai afrikkalaisen tanssin tunnit, ja toiveita tuli livesäestyksen tiheämmästä tarjoamisesta.Kiitosta saimme, että puuttuvat tunnit voi korvata ilman lisäkustannuksia, mikäli ei pääse omalle tunnille. Tuntien peruutukset ja myöhässä alkamiset ovat harmillisia asioita, joita pyrimme parantamaan jatkossa. Erityiskiitosta saivat kaikki tuntiopettajamme! Olette yllättäneet positiivisesti monia uusia osallistujia sekä opetuksen laadulla että tuntien sisällöllä. Kiitos ammattitaidostanne ja innostavasta otteestanne!Meillä on myös ilo kuulla, että olette nauttineet tunneista ja löytäneet niistä iloa ja energiaa arkeenne. Kiitos vielä myös ohjaajillemme, joiden ansiosta tunneilla vallitsee rento ja kannustava ilmapiiri. Olette korvaamattomia! Toivomme, että voimme vastata entistä paremmin toiveisiinne ja odotuksiinne tulevalla kaudella. Syyskauden suunnittelu on jo loppusuoralla, ja toivomme innolla, että voimme tarjota teille vieläkin monipuolisemman ja innostavamman tuntivalikoiman.Kiitos vielä kerran palautteestanne ja hyvää kesää!

Jäsenkysely kevät 2024

Kevään 2024 jäsenkysely

Tämä on loistava tilaisuus vaikuttaa ja kertoa meille ajatuksiasi sekä toiveitasi tulevaa kautta ajatellen.Muistathan käydä tarkistamassa sähköpostisi ja vastaamassa kyselyyn. Palautteenne on meille äärimmäisen tärkeää, jotta voimme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja tarjota entistä parempia kokemuksia tulevilla kausilla!Kiitokset etukäteen osallistumisesta!

Tervetuloa Kallio kukkii -tapahtumaan!

Kallio kukki 11.-19.5.2024

Tule mukaan Kallion Naisvoimistelijoiden kanssa juhlistamaan kevään kauneutta Kallio Kukkii tapahtumassa!Osallistumme Kallio Kukkii tapahtumaan lauantaina 11.5. klo 13.30 alkaen Karhupuistossa. Tervetuloa mukaan viettämään aurinkoista päivää kanssamme, luvassa on taianomaisia hetkiä ja hyvää fiilistä koko perheelle!Nähdään Karhupuistossa!

Iloista vappua 2024!

Iloista vappua 2024!

Vappu on täällä jälleen, ja se tuo tullessaan iloa ja väriä kesän kynnykselle! Olkoon tämä päivä täynnä hymyjä, naurua ja iloisia hetkiä!

Toivotamme teille kaikille ihanaa Vappua!

Ystävyydellä ja ilolla,

Kallion Naisvoimistelijat ry

Kevätjuhlaa vietetään 29.4.

Kevätjuhlaa vietetään 29.4.

Seuran kevätkausi alkaa olla loppusuoralla. Kauden päätteeksi järjestämme perinteisen kevätjuhlan maanantaina 29.4. kello 18.00 alkaen Aleksis Kiven koulun yläsalissa (osoite Porvoonkatu 2, 00510 Helsinki). Luvassa on jälleen mainioita ja mukaansatempaavia esityksiä, joissa seuramme nuorimmatkin pääsevät loistamaan taidoillaan. Juhlassa tarjotaan pientä syötävää ja juotavaa.

Olet tervetullut mukaan perheesi kanssa!

Sijainen ti 16.4. Dance ja Pilates tunneilla Leipätehtaalla

Sijainen ti 16.4. Dance ja Pilates tunneilla Leipätehtaalla

klo 17.00-18.00 Dance ja klo 18.00-19.00 Pilates Flow tunnin tulee pitämään huomenna tiistaina 16.4. Olga Hartikainen

Tervetuloa mukaan!