kallionnaisvoimistelijat.fi

Korvaaminen ja peruutus

Jos sinulta jostain syystä jää oma tuntisi väliin, siitä ei erikseen tarvitse ilmoittaa meille. Voit käydä korvaamassa väliin jäävän tunnin kuluvan kauden aikana. Koulujen lomien ja juhlapyhien vuoksi ei tunteja korvata, koska olemme huomioineet ne  ohjelmaa suunniteltaessa. Kaikkia tunteja on kevätkaudella 2024 tarjolla 14 kertaa.

Et voi siirtää korvaamisetua esim. perheenjäsenelle, vaan se on henkilökohtainen ja voimassa aina ko. kaudella. Jos tuntiasi on vain kerran viikossa, valitse korvaamiseen tarjolla olevista liikuntatunneista sinulle sopivin.

Koska kauden aikana on riittävästi mahdollisuuksia korvata tunteja, poissaolot eivät siirry seuraavalle kaudelle, joten esimerkiksi syyskauden väliin jääviä tunteja et voi korvata enää kevätkaudella.
Tuntien korvaaminen pitkäaikaisissa sairaustapauksissa tai koko kauden peruminen sovitaan aina tapauskohtaisesti (lääkärintodistus vaaditaan). Ota yhteyttä ko. tilanteessa joko Yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse.
Kurssin perumiseksi ei riitä pelkkä poissaolo, tuntimaksun maksamatta jättäminen tai tunneille tulematta jättäminen. Kurssin peruminen on tehtävä aina kirjallisesti joko sähköpostitse, yhteydenottolomakkeella tai perinteisenä kirjeenä.

Peruutuksen voi tehdä kuluitta siihen asti, kun ilmoittautumissivut ovat auki (ilmoitetaan aina kausien alussa) eikä liikuntatunnin osallistumismaksua ole vielä maksettu.

Jos liikuntatunnin osallistumismaksu on maksettu tilisiirrolla, käsittelykulut peruutuksesta ovat 20 €. Tähän lisätään jäsenmaksu 15 € eli käsittelykulut ovat yhteensä 35 €.
Jos liikuntatunnin osallistumismaksu on maksettu liikuntaseteleillä tai mobiilimaksuna (Eazybreak, Edenred,ePassi tai Smartum Saldo), maksua ei palauteta.
Peruutuksen saa kuluitta vain erityisen painavista syistä (esim. maastamuutto, paikkakunnan vaihto) tai toimittamalla lääkärintodistuksen. 

Jokainen ilmoittautunut aikuinen maksaa aina kauden jäsenmaksun ja liikuntatunnin osallistumismaksun.

Jos et maksa laskua eräpäivään mennessä, saat muistutuslaskun 1 – 2 viikon kuluttua eräpäivästä. Muistutuslaskusta perimme 5,00 € ja se lisätään erääntyneeseen laskuusi. Muistutuslaskun eräpäivä on viikon kuluttua sen lähettämisestä. Jos et vielä tähänkään eräpäivään mennessä maksa laskuasi etkä ole ottanut maksun viivästymisestä yhteyttä seuraan, lähetetään laskusi perintätoimiston hoidettavaksi.

Liikuntaryhmän lopetus kesken kauden

Kallion Naisvoimistelijat ry pidättää oikeuden lopettaa liikuntaryhmän kesken kauden, mikäli osallistujia ei ole tarpeeksi. Maksetun kauden voi hyödyntää siirtymällä toiseen ryhmään tai maksu palautetaan käyttämättömien tuntien osalta.

Ylivoimainen este

Kallion Naisvoimistelijat ry ei vastaa tuntien peruutuksista, jotka johtuvat yhdistyksestä riippumattomista syistä.