kallionnaisvoimistelijat.fi

Ilmoittautuminen ja jäsenyys

Ilmoittautuminen loppukauden tunneille on päättynyt. Jos vielä haluat mukaan liikkumaan, ole yhteydessä sähköpostitse tai Yhteydenottolomakkeella, kiitos.

 Hoika jäsenpalvelussa ilmoittaudutaan sekä liikuntakuntaryhmiin että jäseneksi. Jos olet uusi käyttäjä, rekisteröidy ensin Hoika jäsenpalveluun ja sen jälkeen ilmoittaudu valitsemaasi liikuntaryhmään. Rekisteröityminen tehdään vain kerran. Kaikilla Kallion Naisvoimistelijat ry:n tunneille osallistujilla tulee olla voimassa oleva seuran jäsenyys. Jäsenmaksu on 15 € kaudelta yhteensä 30 € vuodessa. Kunkin kauden jäsenmaksu lisätään ilmoittautumisen yhteydessä laskuusi automaattisesti. Jäsenmaksua ei peritä alle 16-vuotiailta.

Tutustu myös yhdistyksen sääntöihin, joissa kohdissa 5 ja 6 on kerrottu jäsenyydestä ja jäsenmaksusta. Jokaiselle kaudelle (kevät ja syksy) ilmoittaudutaan erikseen. Osallistuminen ei siis siirry kaudelta toiselle automaattisesti.

Seuran hallituksen jäsenet eivät enää ole ottamassa ilmoittautumisia vastaan kausien alussa. Helsingin kaupungin ohjeistuksen mukaan liikuntaryhmien kokoonpanon tulee olla vakiintunut ja perustua ennakkoilmoittautumiseen. Muistathan siis ilmoittautua ennen kuin tulet tunnille. Tiedustelut sähköpostitse tai Yhteydenottolomakkeella

Jäsenyyttä ei tarvitse irtisanoa, vaan se katkeaa automaattisesti vuodenvaihteessa, ellei jäsenyyttä taas uusita ilmoittautumalla kevätkauden liikuntatunneille.

Rekisteröintiäsi ei kuitenkaan välittömästi poisteta Hoika jäsenpalvelusta, mikäli et ole erikseen pyytänyt tietojesi poistamista.

Mikäli haluat, että tietosi jäsenyyden päättyessä poistetaan välittömästi Hoika jäsenpalvelusta, ilmoitathan asiasta sähköpostitse otsikolla ”Henkilötietojen poistopyyntö”.

Liikuntaryhmän lopetus kesken kauden

Kallion Naisvoimistelijat ry pidättää oikeuden lopettaa liikuntaryhmä kesken kauden, mikäli osallistujia ei ole tarpeeksi. Maksetun kauden voi hyödyntää siirtymällä toiseen ryhmään tai maksu palautetaan käyttämättömien tuntien osalta.

Lapsen ja nuoren ilmoittaminen ryhmään

Lapsen huoltaja rekisteröityy ensin käyttäjäksi, jonka jälkeen täytetään lapselle henkilötietolomake. Lapsi lisätään alikäyttäjäksi Omat tiedot -osiossa kohdassa Uuden alikäyttäjän rekisteröinti. Kohdassa sähköpostiosoite ilmoitetaan aina huoltajan sähköpostiosoite. Lisätiedot-kohdassa ilmoitat (lapsen tiedoissa) huoltajan nimen ja puhelinnumeron. Kun rekisteröinti on tehty, valitse vasemmalta valikosta kohta Ilmoittautuminen ja lisää lapsi liikuntaryhmään. Ilmoittamaasi sähköpostisoitteeseen lähetetään vahvistus liikuntaryhmään ilmoittautumisesta ja tiedot laskusta.

Anytime

Innostuneille harrastajille on tarjolla Anytime hintaan 295 €. Anytime oikeuttaa osallistumaan vapaasti liikuntatunneille koko kauden ajan. Ilmoittautuessa valitset sekä Anytimen että kaikki ne liikuntatunnit, joille aiot säännöllisesti osallistua. Laskujen loppusummaksi muodostuu automaattisesti suurempi summa kuin 310 €. Ennen kuin maksat sähköpostiisi saapuneen laskun, muuta laskun maksettavaksi määräksi Anytimen hinta 295 € + jäsenmaksu 15 €.

Kannatusjäsen

Jos haluat olla mukana tukemassa toimintaamme, liity Kallion Naisvoimistelijat ry:n kannatus-jäseneksi Hoika jäsenpalvelussa. Kun olet ilmoittautunut kannatusjäseneksi, saat laskun automaattisesti sähköpostiisi. Kannatusjäsenen vuosimaksu on minimissään 35 €. Halutessasi voit maksaa myös enemmän. Kiitos tuestasi, jos päätät näin toimia.

Ilmoittaudu Hoika jäsenpalvelussa