kallionnaisvoimistelijat.fi

Ilmoittautuminen ja jäsenyys

Kevätkausi on päättynyt. Ilmoittautuminen syksyn liikuntatunneille alkaa elokuussa. Tiedustelut sähköpostitse tai Yhteydenottolomakkeella.

Hoika jäsenpalvelussa ilmoittaudutaan sekä liikuntakuntaryhmiin että jäseneksi. 

Jos olet uusi käyttäjä, rekisteröidy ensin Hoika jäsenpalveluun ja sen jälkeen ilmoittaudu valitsemaasi liikuntaryhmään. Rekisteröityminen tehdään vain kerran. Kaikilla Kallion Naisvoimistelijoiden liikuntatunneille osallistujilla tulee olla voimassa oleva seuran jäsenyys. Vuosikokouksen (2.2.2023) päättämä jäsenmaksu on 12 € kevätkaudelta ja 12 € syyskaudelta yhteensä 24 € vuodessa. Kunkin kauden jäsenmaksu lisätään ilmoittautumisen yhteydessä laskuusi automaattisesti. Jäsenmaksua ei peritä alle 16-vuotiailta.

Tutustu myös yhdistyksen sääntöihin, joissa kohdissa 5 ja 6 on kerrottu jäsenyydestä ja jäsenmaksusta. Jokaiselle kaudelle (kevät ja syksy) ilmoittaudutaan erikseen. Osallistuminen ei siis siirry kaudelta toiselle automaattisesti.

Seuran hallituksen jäsenet eivät enää ota ilmoittautumisia vastaan kausien alussa. Noudatamme tässäkin Helsingin kaupungin antamia terveysturvallisuusohjeita. Muista siis ilmoittautua ennen kuin tulet tunnille. Tiedustelut myös sähköpostitse.

Jäsenyyttä ei tarvitse irtisanoa, vaan se katkeaa automaattisesti vuodenvaihteessa, ellei jäsenyyttä taas uusita ilmoittautumalla kevätkauden liikuntatunneille.

Rekisteröintiäsi ei kuitenkaan välittömästi poisteta Hoika jäsenpalvelusta, mikäli et ole erikseen pyytänyt tietojesi poistamista.

Mikäli haluat, että tietosi jäsenyyden päättyessä poistetaan välittömästi Hoika jäsenpalvelusta, ilmoitathan asiasta sähköpostitse otsikolla ”Henkilötietojen poistopyyntö”.

Liikuntaryhmän lopetus kesken kauden

Kallion Naisvoimistelijat ry pidättää oikeuden lopettaa liikuntaryhmä kesken kauden, mikäli osallistujia ei ole tarpeeksi. Maksetun kauden voi hyödyntää siirtymällä toiseen ryhmään tai maksu palautetaan käyttämättömien tuntien osalta.

Lapsen ja nuoren ilmoittaminen ryhmään

Lapsen huoltaja rekisteröityy ensin käyttäjäksi, jonka jälkeen täytetään lapselle henkilötietolomake. Lapsi lisätään alikäyttäjäksi Omat tiedot -osiossa kohdassa Uuden alikäyttäjän rekisteröinti. Kohdassa sähköpostiosoite ilmoitetaan aina huoltajan sähköpostiosoite. Lisätiedot-kohdassa ilmoitat (lapsen tiedoissa) huoltajan nimen ja puhelinnumeron. Kun rekisteröinti on tehty, valitse vasemmalta valikosta kohta Ilmoittautuminen ja lisää lapsi liikuntaryhmään. Ilmoittamaasi sähköpostisoitteeseen lähetetään vahvistus liikuntaryhmään ilmoittautumisesta ja tiedot laskusta.

Anytime

Innostuneille harrastajille on tarjolla Anytime hintaan 280 €. Anytime oikeuttaa osallistumaan vapaasti liikuntatunneille koko kauden ajan. Ilmoittautuessa valitset sekä Anytimen että kaikki ne liikuntatunnit, joille aiot säännöllisesti osallistua. Laskujen loppusummaksi muodostuu automaattisesti suurempi summa kuin 292 €. Ennen kuin maksat sähköpostiisi saapuneen laskun, muuta laskun maksettavaksi määräksi Anytimen hinta 280,00 € + jäsenmaksu 12 €.


Kannatusjäsen

Koronavirustilanne vaikuttaa nyt jokaisen suomalaisen arkeen. Liikuntaseurat ovat nyt tiukan paikan edessä. Jos haluat olla mukana tukemassa toimintaamme, liity Kallion Naisvoimistelijat ry:n kannatusjäseneksi Hoika jäsenpalvelussa. Kun olet ilmoittautunut kannatusjäseneksi, saat laskun automaattisesti sähköpostiisi. Kannatusjäsenen vuosimaksu on minimissään 35 €. Halutessasi voit maksaa myös enemmän. Kiitos tuestasi, jos päätät näin toimia!

Ilmoittaudu Hoika jäsenpalvelussa