kallionnaisvoimistelijat.fi

Seura ja sen hallitus

Kallion Naisvoimistelijat ry tarjoaa terveyttä ja kuntoa edistävää, monipuolista liikuntaa, iloa ja elämyksiä kaikille jäsenilleen.

Liikkua voit mm. itämaisen tanssin, energisen afrikkalaisen tanssiin tai lattareiden tahtiin. Kuntojumpan lisäksi valittavissa on kehonhuollon tunteja, jotka poistavat stressiä ja auttavat sinua rauhoittamaan mielesi.

Lapsille (alkaen 4-vuotiaat) on tällä hetkellä tarjolla satujumppaa ja jumppakerhoa.

Tanssitunneilla harjoitellaan sekä keväällä että syksyllä koreografiaa, jonka ryhmä esittää kevät- ja joulujuhlassa. Esiintyminen on vapaaehtoista, joten tunneilla voit käydä pelkästään nauttimassa tanssin riemusta ilman osallistumispakkoa loppunäytökseen. Myös pojat ja miehet ovat tervetulleita. Löydä liikunnan ilo ja onnistumisen riemua seuran kotikulmilla Kalliossa!

Kallion Naisvoimistelijat ry on myös Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu (ESLU) ry:n ja Suomen Voimisteluliitto ry:n jäsen.

Hallitus ja sen tehtävät

Yhdistyksen sääntöjen kohdan 7 Hallitus mukaan yhdistyksen asioita hoitaa hallitus, johon kuuluvat vuosikokouksessa valitut puheenjohtaja ja 2-7 muuta varsinaista jäsentä sekä 2-8 varajäsentä. Puheenjohtajan toimikausi on vuosikokousten välinen aika ja muiden hallitusten jäsenten toimikausi vuosikokousten välinen kaksi (2) vuotta siten, että puolet varsinaisista jäsenistä ja puolet varajäsenistä ovat vuosittain erovuorossa. Hallitus valitsee keskuudestaan varapuheenjohtajan, sihteerin, rahastonhoitajan ja muut tarvittavat toimihenkilöt vuodeksi kerrallaan. 

Kallion Naisvoimistelijat ry:n vuosikokouksessa 2.2.2023 valittuun hallitukseen kuuluvat Tuula Hirvonen (puheenjohtaja), Katri Rankinen (varapuheenjohtaja), Päivi Junkkari (sihteeri), Tiina Tenkanen (jäsen), Tanja Tuomela (jäsen), Merja Wessman (jäsen), Marika Öhman (jäsen) ja Jaana Malkki (varajäsen). Rahastonhoitajana jatkaa Katja Ryöppy hallituksne ulkopuolisena.

Hallituksen tehtävät on kirjattu yhdistyksen sääntöihin kohtaan 9 Hallituksen tehtävät.

Jos olet kiinnostunut yhdistyksen toiminnasta ja hallitustyöskentelystä, ole yhteydessä sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

Hallituksen kokoukset eivät ole jäsenille avoimia, mutta voit välittää aloitteesi tai esityksesi sähköpostitse. Kirjoita sähköpostiin, kenen hallituksen jäsen toivot vievän aloitteesi tai esityksesi hallituksen kokoukseen.

Muut toimihenkilöt

Vuosikokouksen (2.2.2023) päätöksellä toiminnantarkastajana jatkaa Minna Lampila. Varatoiminnantarkastajakasi valittiin Anne Veinola. Liittojen (Suomen Voimisteluliitto ry ja Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry) vuosikokousedustajat hallitus valitsee keskuudestaan.

Seuran vanha viiri