kallionnaisvoimistelijat.fi

Seuran historiikki

Kallion Naisvoimistelijat ry - liikuntaa jo vuodesta 1935

Perustava kokous pidettiin 17.1.1935 Kallion uudella kansakoululla, jossa laadittiin perustamiskirja. Seuran nimeksi valittiin tuolloin Helsingin Kallion Naisvoimistelijat. Seura on alusta alkaen ollut mukana valtakunnallisessa toiminnassa. Läpi sotavuosien ja lama-ajan Kallion Naisvoimistelijat on ollut vahva vaikuttaja naisten työkunnon ylläpitäjänä ja tyttöjen liikuntakasvattajana Suomen urheilukentässä. Seuran uusi nimi Kallion Naisvoimistelijat otettiin käyttöön vuonna 1969.

Tänä päivänä seuran kotikulmilla Kalliossa tuntivalikoimassa on tanssillisia tunteja mm. afrikkalaista ja itämaista tanssia. Workouttyyppisen kuntojumpan lisäksi valittavissa on kehonhuollon tunteja, jotka poistavat stressiä ja auttavat rauhoittamaan mieltä. Lapsille on tarjolla satujumppaa ja jumppakerhoa.

Kallion Naisvoimistelijat ry on myös Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu (ESLU) ry:n ja Suomen Voimisteluliitto ry:n jäsen.

Tutustu Kallion Naisvoimistelijat ry:n koottuun historiikkiin (02/2020) ja kuvamuistoihin vuosien varrelta (07/2021).

Kiltatoiminnan tarkoituksena on koota seuran jäsenet ystävyyttä ja henkistä vireyttä ylläpitäväksi ryhmäksi. Kiltatoiminta toteuttaa perinteistä kilta-ajatusta sovellettuna Voimisteluliiton arvoihin ja toimintaan. Lue lisää kiltatoiminnasta Suomen Voimisteluliiton sivuilta.

Kallion Naisvoimistelijat ry:n Uskollisuuden Kilta nro 27 perustettiin 20.1.1970.

Killan toiminta oli monipuolista aina perustamisvuodesta 1970 vuoteen 2014, jolloin vuoksikokouksen päätöksellä Uskollisuuden Killan  toiminta lopetettiin. 

Tutustu Uskollisuuden Killan nro 27 koottuun historiikkiin.