kallionnaisvoimistelijat.fi

Kiitos palautteestanne!

Arvostamme suuresti saamaamme palautetta seuramme toiminnasta. Olette antaneet meille arvokkaita ehdotuksia ja toiveita, jotka auttavat meitä kehittämään kurssitarjontaamme ja toimintamme laatua.
Yksi keskeinen huomio oli aikuisten kurssien alkamisaikojen siirtäminen myöhemmäksi, jotta ehtisitte käydä kotona ennen kurssin alkua. Myös terapeuttisen itämaisen tanssin ja Itämaisen tanssin kohdalla toiveena on, että tunnit järjestettäisiin eri päivinä. Haluamme tarjota monipuolisempaa viikko-ohjelmaa, ja otamme huomioon myös toiveen lisätä kuntojumppamahdollisuuksia mikäli se tilojen ja aikataulujen puitteissa pystytään toteuttamaan. Lisäksi pilatestuntien jatkuminen ja tanssituntien koreografioiden käsittelyn tiivistäminen ovat asioita, joita olemme ottaneet huomioon suunnitellessamme tulevia tunteja. Paljon positiivista kiitosta sai afrikkalaisen tanssin tunnit, ja toiveita tuli livesäestyksen tiheämmästä tarjoamisesta.
Kiitosta saimme, että puuttuvat tunnit voi korvata ilman lisäkustannuksia, mikäli ei pääse omalle tunnille. Tuntien peruutukset ja myöhässä alkamiset ovat harmillisia asioita, joita pyrimme parantamaan jatkossa. Erityiskiitosta saivat kaikki tuntiopettajamme! Olette yllättäneet positiivisesti monia uusia osallistujia sekä opetuksen laadulla että tuntien sisällöllä. Kiitos ammattitaidostanne ja innostavasta otteestanne!
Meillä on myös ilo kuulla, että olette nauttineet tunneista ja löytäneet niistä iloa ja energiaa arkeenne. Kiitos vielä myös ohjaajillemme, joiden ansiosta tunneilla vallitsee rento ja kannustava ilmapiiri. Olette korvaamattomia! Toivomme, että voimme vastata entistä paremmin toiveisiinne ja odotuksiinne tulevalla kaudella. Syyskauden suunnittelu on jo loppusuoralla, ja toivomme innolla, että voimme tarjota teille vieläkin monipuolisemman ja innostavamman tuntivalikoiman.
Kiitos vielä kerran palautteestanne ja hyvää kesää!