kallionnaisvoimistelijat.fi

Ohjaajat

Kimmo Alakunnas

Kimmo Alakunnas on tanssija-opettaja, joka on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta. Kimmo on työskennellyt vuosia kehonhuollon ja tanssinopettajana ja ohjannut eri liikuntamuotoja lapsille ja aikuisille.

Outi Kallinen

Outi Kallinen on opettanut afrikkalaista tanssia 1980-luvunpuolivälistä asti kouluttaen harrastajia ja ammattilaisia (SibA, Teak, Taideyliopisto, Kansallisoopperan balettioppilaitos, ammattikorkeakoulut). Hän on tanssin ja musiikin monitaituri: opettaja, esiintyjä ja koreografi ja esiintynyt lukuisten tanssi-, teatteri- ja musiikkiryhmien kanssa eri puolilla maailmaa.

Helena Metsä

Helena Metsä on opettanut itämaista tanssia päätoimisesti kahdenkymmenen vuoden ajan. Tämän lisäksi Helena on myös tuottanut, ohjannut ja esiintynyt useissa eri tanssinäytöksissä.
Opettamisessaan hän painottaa rentouttavaa ja vapauttavaa tapaa tuottaa liikettä – nauttia liikkumisesta ja tanssimisesta.
Helena on opiskellut itämaista tanssia, niin Suomessa kuin ulkomailla eri opettajien johdolla.

Anne Suomi

Olen luotettava, iloinen ja ystävällinen pilates-ohjaaja. Huomioin asiakkaat antamalla liikkeistä erilaisia vaihtoehtoja. Kannustan positiivisella tavalla tuntemaan liikkeen oikean suoritustavan.

Valmistuin Somatic Pilates -ohjaajaksi v. 2013. Vuotta myöhemmin kävin myös Somatic Stretching koulutuksen. Olen osallistunut erilaisiin workshoppeihin mm. Somatic Studiolla ja Studio Heikki Pilateksessa. Olen Suomen Pilatesyhdistys ry:n jäsen. Käyn myös heidän koulutuksissaan, joita järjestetään kaksi kertaa vuodessa. Lue lisää Toinen Elämä – kehon ja mielen paja.

Amelii Peltola

Amelii Peltola on ohjannut ryhmäliikuntatunteja jo kymmenen vuoden ajan.

Hänellä on kokemusta niin zumbasta kuin aerobic-tuntien ohjaamisesta ja hän on työskennellyt hotellin fitnessohjaajana Mallorcalla vuosina 2013-2014.

Amelii haluaa välittää tunneillaan iloa ja kehopositiivisuutta. Hän kertoo, että antoisinta on nähdä, kuinka helpot tanssilliset liikkeet imaisevat mukaansa ja asiakkaat heittäytyvät pitämään hauskaa. Tutustu myös Amelii Peltolan Coaching & Wellness palveluihin.

Valeria Nyman

Valeria Nyman on toiminut apuohjaajana jumppakerhossa  ja satujumpassa syksystä 2021 alkaen. Valeria on reipas ja kannustava nuori,  joka harrastaa balettia ja broadway jazzia.

Satu Rekola

Satu on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta vuonna 2003. Tämän jälkeen hän on toiminut päätyökseen tanssitaiteilijana. Tämän ohella hän opettaa pilatesta ja tanssia.
Pilateksessa Sadulle on tärkeää liikkeen tarkkuus, jota kautta voima, liikkuvuus ja koordinaatio kehittyvät. Opettajana hän painottaa oman kehon kuuntelua.