kallionnaisvoimistelijat.fi

Ohjaajat

Tanssimix-tunnin ohjaaja Kimmo Alakunnas.

Kimmo Alakunnas

Kimmo Alakunnas on tanssija-opettaja, joka on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta. Kimmo on työskennellyt vuosia kehonhuollon ja tanssinopettajana ja ohjannut eri liikuntamuotoja lapsille ja aikuisille.

Outi Kallinen

Outi Kallinen on opettanut afrikkalaista tanssia 1980-luvunpuolivälistä asti kouluttaen harrastajia ja ammattilaisia (SibA, Teak, Taideyliopisto, Kansallisoopperan balettioppilaitos, ammattikorkeakoulut). Hän on tanssin ja musiikin monitaituri: opettaja, esiintyjä ja koreografi ja esiintynyt lukuisten tanssi-, teatteri- ja musiikkiryhmien kanssa eri puolilla maailmaa.

Itämaisen tanssin ohjaaja Helena Metsä

Helena Metsä

Helena Metsä on opettanut itämaista tanssia päätoimisesti kahdenkymmenen vuoden ajan. Tämän lisäksi Helena on myös tuottanut, ohjannut ja esiintynyt useissa eri tanssinäytöksissä.
Opettamisessaan hän painottaa rentouttavaa ja vapauttavaa tapaa tuottaa liikettä – nauttia liikkumisesta ja tanssimisesta.
Helena on opiskellut itämaista tanssia, niin Suomessa kuin ulkomailla eri opettajien johdolla.

Anne Suomi Somatic Pilates ja Stretching -ohjaaja.

Anne Suomi

Olen luotettava, iloinen ja ystävällinen pilates-ohjaaja. Huomioin asiakkaat antamalla liikkeistä erilaisia vaihtoehtoja. Kannustan positiivisella tavalla tuntemaan liikkeen oikean suoritustavan.

Valmistuin Somatic Pilates -ohjaajaksi v. 2013. Vuotta myöhemmin kävin myös Somatic Stretching koulutuksen. Olen osallistunut erilaisiin workshoppeihin mm. Somatic Studiolla ja Studio Heikki Pilateksessa. Olen Suomen Pilatesyhdistys ry:n jäsen. Käyn myös heidän koulutuksissaan, joita järjestetään kaksi kertaa vuodessa. Lue lisää Toinen Elämä – kehon ja mielen paja.

Bailan ja Pilates Flow -tunnin ohjaaja Amelii Peltola.

Amelii Peltola

Amelii Peltola on ohjannut ryhmäliikuntatunteja jo kymmenen vuoden ajan.

Hänellä on kokemusta niin zumbasta kuin aerobic-tuntien ohjaamisesta ja hän on työskennellyt hotellin fitnessohjaajana Mallorcalla vuosina 2013-2014.

Amelii haluaa välittää tunneillaan iloa ja kehopositiivisuutta. Hän kertoo, että antoisinta on nähdä, kuinka helpot tanssilliset liikkeet imaisevat mukaansa ja asiakkaat heittäytyvät pitämään hauskaa. Tutustu myös Amelii Peltolan Coaching & Wellness palveluihin.

Satujumpan ja Jumppakerhon ohjaaja Camilla Niemi.

Camilla Niemi

Camilla Niemi on toiminut Kallion Naisvoimistelijat ry:n lasten ja nuorten (4-14 v.) liikuntatuntien ohjaajana vuosina 2013 – 2019. Lisäksi hän on valmentanut lapsia tenniksessä, ohjannut koulun liikuntatunteja, toiminut koulunkäynti-avustajana ja iltapäivä-kerhon ohjaajana. Camilla toimii mielellään lasten kanssa.

Olen hyvin positiivinen ja iloinen. Minulle on tärkeää, että tunneillani on hauskaa ja lapset saavat kokea liikkumisen iloa. Opiskelen tällä hetkellä ensihoitajaksi AMK:ssa eli akuuttihoito-työ kiinnostaa. Vapaa-aikani menee yleis-urheilun parissa juoksu-treeneissä. 

Terapeuttisen itämaisen tanssin ohaaja Päivi Kivikangas.

Päivi Kivikangas

Päivi Kivikangas on mittavan kansainvälisen uran luonut itämainen tanssija, joka tunnetaan maailmalla nimellä Hadassa. Hän on tanssinut ja opettanut itämaista vatsatanssia 1990-luvulta lähtien eri maissa työskennellen mm. soolotanssijana Bangkokissa 14 vuotta, joista 7 vuotta hän toimi thaimaalaisten missikandidaattien tanssikouluttajana ja koreografina.
Hän on opettanut kaiken tasoisia tanssijoita teineistä senioreihin ja esiintyviin ryhmiin. Hänen laajat opintonsa eri tanssi- ja kehonhuoltolajien alueella ovat muovanneet hänen lähestymistapansa tanssin opettamiseen osin terapeuttiseksi, missä kehon kokonaisvaltainen hyvinvointi on keskiössä.

Katriina Kantola

Katriina Kantola on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Taideyliopiston Teatterikorkea-koulusta 2017, tanssijaksi Falunin konservatoriosta Ruotsista 2005 sekä tanssinopettajaksi Oulun seudun AMK:sta 2003. Hän toimii tanssin kentällä freelancetanssitai-teilijana, tanssinopettajana, koreografina ja tanssiprojektien tuottajana. Katriina on työsken-nellyt tanssijana sekä Suomessa että ulkomailla. Katriinalla on vankka kokemus tanssinopettajana. Hän on opettanut tanssia 3-vuotiaista oppilaista aikuisiin peruskouluissa, tanssin perusopetusta antavissa tanssikouluissa sekä myös tanssin ammattiopiskelijoita. Lisäksi hän on esiintynyt ja pitänyt työpajoja lukuisia kertoja päiväkodeissa ja palvelutaloissa. Tanssinopettajana Katriina on energinen ja sinnikäs. Hän toivoo oppilailta täsmällistä, yritteliästä ja tarkkaa työskentelyä, mutta ote on aina kannustava ja eikä liian ryppyotsainen.

Pilates perustason ohjaaja Satu Rekola

Satu Rekola

Satu on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta vuonna 2003. Tämän jälkeen hän on toiminut päätyökseen tanssitaiteilijana. Tämän ohella hän opettaa pilatesta ja tanssia.
Pilateksessa Sadulle on tärkeää liikkeen tarkkuus, jota kautta voima, liikkuvuus ja koordinaatio kehittyvät. Opettajana hän painottaa oman kehon kuuntelua.

Katri Laakso

Katri on toiminut ryhmäliikuntaohjaajana vuodesta 2002 lähtien ja nauttii perusjumppien sekä lihaskuntopainoitteisten tuntien ohjaamisesta. Katri on tsemppaava ja positiivinen ohjaaja ja toivoo kaikille liikunnan riemua tunneillaan!
Osaamista Katri on kerryttänyt muun muassa Voimisteluliiton ja FAF Finlandin erilaisista ryhmäliikunta- ja sisäpyöräily-koulutuksista. Lisäksi Katri on auktorisoitu Trainer4You Personal trainer. Urheilu ja liikunta on lähellä hänen sydäntään myös järjestötoiminnan tasolla. Katri suoritti vuonna 2017 Haaga-Helian liikunnanohjaajan ylemmän AMK:n aiheena Liikuntajohtaminen ja kehittäminen. Hän on myös työskennellyt liikunta-alan järjestöissä. Oma lajitausta Katrilla tulee taitoluistelusta, jossa hän toimii nykyään aktiivisena taitoluis-telutuomarina.

Lasten tuntien apuohjaaja Valeria Nyman.

Valeria Nyman

Valeria Nyman on toiminut apuohjaajana jumppakerhossa  ja satujumpassa syksystä 2021 alkaen. Valeria on reipas ja kannustava nuori,  joka harrastaa balettia ja broadway jazzia.