kallionnaisvoimistelijat.fi

Usein kysyttyä

Osallistumisen perumiseksi ei riitä pelkkä poissaolo, tuntimaksun maksamatta jättäminen tai tunneille tulematta jättäminen. Peruuta osallistumisesi kirjallisesti yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse. Peruutuksen voit tehdä kuluitta Hoika jäsenpalvelun ilmoittautumissivujen aukioloaikojen puitteissa ja jos et vielä ole maksanut laskuasi (tuntimaksu + jäsenmaksu).

Voit maksaa myös Eazybeak-mobiilisetelillä. On ehdottoman tärkeää, että lähetät kuvakaappauksen maksusta seuran sähköpostiin. Voit myös näyttää maksun puhelimesta tai tuoda kuitin maksusta hallituksen jäsenelle ennen liikuntatunnin alkua kauden alussa. Tämä edellyttää, että myös hallituksen jäsen osallistuu ko. tunnille.

Voit maksaa myös Edenred-mobiilimaksulla. On ehdottoman tärkeää, että lähetät kuvakaappauksen maksusta seuran sähköpostiin. Voit myös näyttää maksun puhelimesta tai tuoda kuitin maksusta hallituksen jäsenelle ennen liikuntatunnin alkua kauden alussa. Tämä edellyttää, että myös hallituksen jäsen osallistuu ko. tunnille.

ePassilla (SporttiPassi) maksat niin, että kirjaudut omilla tunnuksillasi ePassin (SporttiPassi) verkkopalveluun ja valitset ePassin (SporttiPassi) verkkomaksut. Maksun saajana on Kallion Naisvoimistelijat. Voit maksaa osan laskusta ePassilla ja loppuosan tillisiirrolla, jonka olet saanut ilmoittamaasi sähköpostiin

Smartum Saldolla maksaessasi on ehdottoman tärkeää, että lähetät kuitin maksusta seuran sähköpostiin kallionnaisvoimistelijat@outlook.com. Voit myös tuoda kopion maksukuitista hallituksen jäsenille ennen liikuntatunnin alkua kauden alussa. Tämä edellyttää, että myös hallituksen jäsen osallistuu ko. tunnille. Näin toimimalla pystymme kohdistamaan maksusuorituksesi, koska Smartum Saldo-maksujen tilitykset tulevat Kallion Naisvoimistelijoille ilman yksittäisen maksajan nimeä. Kallion Naisvoimistelijoilla ei ole kortinlukijapäätettä, joten kortilla ei voi maksaa paikan päällä.

Smartum Saldolla maksaessasi on ehdottoman tärkeää, että lähetät kuitin maksusta seuran sähköpostiin kallionnaisvoimistelijat@outlook.com. Voit myös tuoda kopion maksukuitista hallituksen jäsenille ennen liikuntatunnin alkua kauden alussa. Tämä edellyttää, että myös hallituksen jäsen osallistuu ko. tunnille. Näin toimimalla pystymme kohdistamaan maksusuorituksesi, koska Smartum Saldo-maksujen tilitykset tulevat Kallion Naisvoimistelijoille ilman yksittäisen maksajan nimeä. Kallion Naisvoimistelijoilla ei ole kortinlukijapäätettä, joten kortilla ei voi maksaa paikan päällä.

Jos et maksa laskuasi eräpäivään mennessä, saat muistutuslaskun 1 – 2 viikon kuluttua eräpäivästä. Muistutuslaskusta perimme 5,00 € ja määrä lisätään erääntyneeseen laskuusi. Muistutuslaskun eräpäivä on viikon kuluttua sen lähettämisestä. Jos et vielä tähänkään eräpäivään mennessä maksa laskuasi etkä ole ottanut maksun viivästymisestä yhteyttä seuraan, lähetetään laskusi perintätoimiston hoidettavaksi.

Voit käydä kerran kokeilemassa tuntia ennen kuin ilmoittaudut mukaan. Ole kuitenkin yhteydessä ensin sähköpostitse, jotta saamme tiedon myös ko. tunnin ohjaajalle.

Helsingin kaupungin koronaohjeistusten mukaan meillä tulee olla tiedossa jokainen tunnilla kävijä ja tuntien pitomahdollisuus edellyttää etukäteisilmoittautumista sekä vakiintunutta ryhmää. Myös tunnille tulevien kokeilijoiden nimet kirjataan.

Jos et pääse omalle tunnillesi, voit käydä korvaamassa väliin jäävän tunnin kuluvan kauden aikana. Et kuitenkaan voi siirtää korvaamisetua esim. perheenjäsenelle, vaan se on henkilökohtainen ja voimassa aina ko. kaudella.  Jos tuntiasi on vain kerran viikossa, valitse korvaamiseen tarjolla olevista liikuntatunneista sinulle sopivin. Sairaustapauksissa korvaus tunneista sovitaan tapauskohtaisesti.

Kaikilla Kallion Naisvoimistelijoiden liikuntatunneille osallistujilla tulee olla voimassa oleva seuran jäsenyys. Vuosikokouksen (15.9.2021) päättämä jäsenmaksu on 12 € kevätkaudelta ja 12 € syyskaudelta yhteensä 24 € vuodessa. Ilmoittautumisen yhteydessä kunkin kauden jäsenmaksu lisätään laskuusi automaattisesti. Jäsenmaksua ei peritä alle 16-vuotiailta. Jäsenmaksuilla katetaan mm. Suomen Voimisteluliitto ry:n ja Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry (ESLU) jäsenmaksut.

Kannattajajäsenmaksu on täysin vapaaehtoinen tapa tukea pienellä summalla seuran toimintaa. Kannatusjäsenen vuosimaksu on minimissään 35 €.

Kannatusjäseneksi voit liittyä Hoika jäsenpalvelussa. Tarvitset käyttäjätunnuksen ja salasanan, jotka saat rekisteröitymällä jäsenpalveluun. Kun olet ilmoittautunut kannatusjäseneksi, saat laskun automaattisesti sähköpostiisi. Laskun summa on 35 €. Halutessasi voit maksaa myös enemmän ja maksa lasku eräpäivään mennessä. Kiitos tuestasi!

Tarkista tunti- ja viikko-ohjelmasta oman tuntisi alkamisaika. Voit tarvittaessa tulostaa itsellesi tunti- ja viikko-ohjelman.

Hajusteet voivat jo sellaisenaan olla liikaa varsinkin niille herkistyneille. Kuntoillessa nousseen hien ja esimerkiksi liiallisen hajuveden yhdistelmä viimeistään käy jokaisen nenään. Jätäthän siis lempituoksusi kotiin, kun tulet liikuntatunnille.

Afrikkalainen tanssi: mukavat vaatteet, paljain jaloin on helpointa tanssia.
Baila!: mukaan tarvitset sisäjalkineet ja juomapullon.
Itämainen tanssi: sisäliikuntavaatteet; kuten esim. hame, trikoot ja T-paita, toppi, verryttelyhousut tai vastaavat asusteet. Tanssia voi ohutpohjaisissa tanssi- tai jumppatossuissa. Ota mukaan myös iso huivi, joka sidotaan lantiolle korostamaan lantion liikkeitä.
Jumppakerho: sisäliikuntavaatteet (vältä polven pituisia hameita/röyhelöitä). Tunnilla liikutaan paljain varpain.
Kuntojumppa: sisäliikuntavaatteet, jumppatossut tai urheilukengät  ja mukaan myös oma alusta.
Leidi Afro: mukavat vaatteet, paljain jaloin on helpointa tanssia.
Pilates ja Pilates Flow: mukavat vaatteet ja sukat jalkaan. Muista ottaa mukaan myös oma alusta. Pilates yleistason tunnilla ohjaaja Anne Suomi käyttää joskus kuminauhoja tai pieniä piikkipalloja jalkapohjan alla lihaskalvon avaamiseksi, joten tule tunnille sukat jalassa.
Satujumppa: sisäliikuntavaatteet (vältä polven pituisia hameita/röyhelöitä). Tunnilla liikutaan tanssimme paljain varpain.
Tanssilla ja venyttelyllä kuntoon: mukaan tarvitset sisäjalkineet, sisäliikuntavaatteet ja juomapullon. Ota myös mukaan oma alusta venyttelyosuuteen.

Aleksis Kiven peruskoulu (yläsali ja alasali) osoitteessa Porvoonkatu 2, 00510 Helsinki. B-portaan sisäänkäynnistä portaat alas ja oikealla. Pukuhuone  on K104. Koulun iltavahtimestari avaa ovet.

Leipätehdas (tanssisali 2.krs) sijaitsee osoitteessa Kaikukatu 4 A, 00530 Helsinki. Ovikoodi ulko-oveen ja välioveen on 5934.