kallionnaisvoimistelijat.fi

Kallion Naisvoimistelijat ry

Lisää otsikkotekstisi tähän

Yhdistyksenä meillä on lainsäädännöllinen velvoite ylläpitää jäsenrekisteriä. Rekisterin käyttötarkoitus on rekisteröityjen jäsentietojen hallinta, jäsenasioista ja seuran muusta toiminnasta tiedottaminen, maksujen seuranta ja tilastotietojen kokoaminen.

Huomioimme EU:n tietosuoja-asetuksen (General Data Protection Regulation), joka tuli voimaan 25.5.2018.

Rekisterin käyttötarkoitus on rekisteröityjen jäsentietojen hallinta, jäsenasioista ja seuran muusta toiminnasta tiedottaminen, maksujen seuranta ja tilastotietojen kokoaminen.

Käsiteltävät henkilötiedot on suojattu ja niihin on pääsy vain sellaisilla henkilöillä, jotka tarvitsevat kyseisiä tietoja työtehtäviensä hoitamiseksi. Henkilötiedot on suojattu ulkopuoliselta käytöltä eikä tietoja luovuteta kolmansille osapuolille.

Jokaisella jäsenrekisterissä olevalla henkilöllä tai hänen huoltajallaan on pääsy omiin tietoihinsa käyttäjätunnuksella ja salasanalla, jotka ko. henkilö on saanut rekisteröitymisen yhteydessä.

Jäsenrekisterissä kohdassa Omat tiedot – Henkilötiedot – Lupatiedot löydät

  • markkinointiluvan (=Haluan vastaanottaa Voimisteluliiton ja seuran lähettämää yritysyhteistyökumppaneiden markkinointiviestintää) ja

Tutustu tietoturvaselosteeseen ja vahvista valinnalla Kyllä, että olet lukenut Voimisteluliiton tietosuojaselosteen ja hyväksyt tietojesi tallennuksen ja käsittelyn niiden mukaisesti.

Laadimme myös seuran omaa jäsenrekisteriä koskevan tietosuojaselosteen, joka perustuu Henkilötietolakiin (523/1999) 10 § ja EU:n yleiseen tietosuoja-asetukseen (679/2016), päivitetty 7.7.2018. Tietosuojaselosteesta näet, miten henkilötietojasi käsitellään ja millaisia oikeuksia sinulla on. Seuran tietosuojaselosteeseen pääset tästä.

Mahdolliset kysymykset asiaan liittyen ja pyynnöt voit tehdä yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse kallionnaisvoimistelijat@outlook.com. Kirjoita viestin aiheeksi Tietosuoja.

Kallion Naisvoimistelijat ry