kallionnaisvoimistelijat.fi

Maksaminen ja maksutavat

Maksaminen ja maksutavat

Kallion Naisvoimistelijat ry tarjoaa jäsenilleen edulliseen hintaan liikuntatunteja. Saaduilla maksuilla katetaan ohjaajien palkat, sosiaalikulut ja koulutus sekä tilavuokrat. Lisäksi seura maksaa toimistokulut, vakuutukset, Teoston maksut sekä Suomen Voimisteluliitto ry:n ja ESLUn jäsenmaksut.

Tilisiirto

Ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi lähetetään vahvistus ilmoittautumisesta sekä tiedot laskusta. Lasku tulee maksaa eräpäivään mennessä.  

Liikunta- ja kulttuurisetelit (Smartum ja Edenred)

Liikunta- ja kulttuurisetelit (Smartum ja Edenred) – Voit maksaa liikunta- ja kulttuuriseteleillä (Smartum ja Edenred). Seteleillä voit maksaa tunnit osittain tai kokonaan. Ilmoittaudu liikuntatunnille Hoika jäsenpalvelussa, maksa mahdollinen osamaksu saamallasi tilisiirrolla. Toimita setelit sekä maksukuitti osamaksusta hallituksen jäsenelle liikuntatunnin alussa. Tarkista vielä, että jokaisessa setelissä on allekirjoituksesi. Jos nimi puuttuu, jokainen liikuntaseteli on allekirjoitettava.

Smartum Saldo ja SmartumPay

SmartumPay -maksulla ja/tai Smartum Saldolla maksaessasi lähetä kuitti/kuvaruutukopio maksusta seuran sähköpostiin. Näin toimimalla pystymme kohdistamaan maksusuorituksesi, koska Smartum Saldo-maksujen tilitykset tulevat Kallion Naisvoimistelijoille ilman yksittäisen maksajan nimeä. Kallion Naisvoimistelijoilla ei ole kortinlukijapäätettä, joten kortilla ei voi maksaa paikan päällä.

Edenred-mobiilimaksu

Voit maksaa myös Edenred-mobiilimaksulla. Lähetä kuitti maksusta seuran sähköpostiin tai voit tuoda kuitin maksusta hallituksen jäsenelle  ennen liikuntatunnin alkua kauden alussa. Tämä edellyttää, että myös hallituksen jäsen osallistuu ko. tunnille. Edenred-kortti ei käy liikuntatuntien maksamiseen.

ePassi

ePassilla (SporttiPassi) maksat niin, että kirjaudut omilla tunnuksillasi ePassin  verkkopalveluun ja valitset ePassin  verkkomaksut. Maksun saajana on Kallion Naisvoimistelijat. Voit maksaa osan laskusta ePassilla ja loppuosan tillisiirrolla, jonka olet saanut ilmoittamaasi sähköpostiin.

Yhteistyökumppaneiden Edenred, epassi ja Smartumin logot.

Ongelmia maksamisessa

Jos tarvitset maksun eräpäivään pidennystä, ole yhteydessä Kallion Naisvoimistelijoihin sähköpostitse ennen laskusi eräpäivää. Jos et maksa laskua eräpäivään mennessä, saat muistutuslaskun 1 – 2 viikon kuluttua eräpäivästä. Muistutuslaskusta perimme 5,00 € ja määrä lisätään erääntyneeseen laskuusi. Muistutuslaskun eräpäivä on viikon kuluttua sen lähettämisestä. Jos et vielä tähänkään eräpäivään mennessä maksa laskuasi etkä ole ottanut maksun viivästymisestä yhteyttä seuraan, lähetetään laskusi perintätoimiston hoidettavaksi.