kallionnaisvoimistelijat.fi

Jäsenkyselyt

Kallion Naisvoimistelijat ry:n jäsenkyselyt

Viimeisin jäsenkysely toteutettiin marras-joulukuun vaiheessa 2022.Tutustu syksyn 2022 jäsenkyselyn tulosten yhteenvetoon.

Syksyn 2022 jäsenkysely

Marras-joulukuun vaihteessa 2022 toteutettuun kyselyyn vastasi 40 aikuista jäsentä.

Hyvää palautetta saimme mm. siitä, että tunneilla on mukava, leppoisa tunnelma, osaavat ja ystävälliset ohjaajat. Myös ryhmien yhteishenkeä ja mukavia liikuntakavereita kehuttiin. Monet vastaajat pitivät myös tuntihintoja edullisina ja joustavat korvaamiskäytännöt saivat kiitosta. Vastauksissa korostui lisäksi liikunnan ilo, yhdessä oppiminen ja yhteisöllisyys.

Ohjaajiamme kiiteltiin ammattitaidosta ja kannustavasta ohjauksesta. Tosin kritiikkiäkin tuli. Syksyn aikana oli monia sijaisohjaajia ja kaikille se ei ollut mieleen. Kiitoksia tuli myös seuran hallitukselle hyvästä vapaaehtoistyöstä.

Afrikkalaisen tanssin tunneille kaivattiin rumpusäestystä. Joidenkin vastaajien mielestä tuntien aloitusaika klo 17.00 on liian aikaisin ja vastaavasti taas joidenkin tuntien myöhäinen alkamisaika harmitti. Nuorten tuntia, joka poistui ohjelmistosta vähäisen osallistujamäärän vuoksi, toivottiin takaisin.

Uusia lajiehdotuksia ehdotettiin laidasta laitaan. Toiveena esitettiin, että tuntitarjontamme pysyisi jatkossakin monipuolisena. Hyödynnämme jatkossa niitä annettuja ehdotuksia, joihin pystymme vaikuttamaan.

Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille.