kallionnaisvoimistelijat.fi

Jäsenkyselyt

Kallion Naisvoimistelijat ry:n jäsenkyselyt

Jäsenkyselyitä ei ole tehty koronaepidemian aikana. Seuraava jäsenkysely toteutetaan mahdollisesti syyskauden 2022 lopussa. Tutustu viimeksi tehtyyn (kevät 2019) jäsenkyselyn tuloksiin.

Kevään 2019 jäsenkysely

Touko-kesäkuun vaihteessa 2019 toteutettuun kyselyyn vastasi 54 aikuista jäsentä. Hyvää palautetta saimme mm. tiedottamisesta, somemarkkinoinnista, korvauskäytännöstä, tarjolla olevista lajeista ja siitä, että tunnit alkavat ja loppuvat täsmällisesti. Toiminta on kohtuuhintaista, ilmoittautuminen helppoa ja kynnys aloittaa on matala.

Kaikkia ohjaajiamme kehuttiin. Myös sijaisohjaajat saivat kiitosta: he toivat uutta otetta tunneille ja mikä tärkeintä, tunti pidettiin. Afrikkalaisen tanssin tunteja kehuttiin huippuhyviksi ja toiveena esitettiin kolmatta jatkotason tuntia. Pilates-tarjontaa pidettiin myös hyvänä. Lasten tunteihin oltiin tyytyväisiä, mutta joidenkin tuntien myöhäinen alkamisaika harmitti. 

Joidenkin vastaajien mielestä tunneille kaivataan myös uusia ideoita. Ehdotettiin mm. improvisaatiota tanssitunneille ja vierailevia tai kiertäviä ohjaajia. Suosion saaneiden kevät- ja joulujuhlien tanssiesityksissä tulisi näkyä liikunnan ilo selvemmin. Ohjaajan esimerkkiä, kannustavuutta ja liikkeiden suorituksen valvomista pidettiin tärkeänä.

Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille.