kallionnaisvoimistelijat.fi

Kevätkausi on päättynyt

Kallion Naisvoimistelijat ry:n kevätkausi on päättynyt. Jumppakerholaiset olivat harjoitelleet Camilla Niemen johdolla pienen tanssiesityksen, joka esitettiin vanhemmille kevään viimeisellä tunnilla. Kiitos kaikille tunneille osallistuneille, suurkiitos myös ohjaajille.

Hallitus päätti kokouksessaan, että kevätjuhlaa ei järjestetä. Olemme mukana Kallio kukkii -tapahtumassa lauantaina 6.5.2023, jolloin Karhupuistossa järjestetään korttelitanssit klo 11.00-18.00. Ohjelmassa on luvassa Tanssin taikaa klo 14.00 -15.30, jolloin mm. Afro-ryhmämme esiintyvät. Lisäksi ohjaajamme Kimmo Alakunnas kutsuu kaikki osallistujat lyhyeen Tanssimix-tuokioon.

Tervetuloa Karhupuistoon ihastelemaan tanssiesityksiä ja myös itse tanssimaan mukana. Järjestäjät toivovat, että yleisö tulee paikalle kesäisesti kukkakuosissa. Puistoon on esteetön pääsy.

Toivottamme kaikille iloista vappua, kevättä ja ihanaa kesää. Elokuussa (28.8.2023) tavataan taas liikunnan merkeissä. 

Kallion Naisvoimistelijat ry:n hallitus