kallionnaisvoimistelijat.fi

Kutsu vuosikokoukseen 2.2.2023

Sääntömääräinen vuosikokous pidetään torstaina 2.2.2023 klo 18.00 alkaen hybridikokouksena keskustakirjasto Oodissa ryhmätila 4, Töölönlahdenkatu 4, 00100 Helsinki sekä Microsoft Teamsillä.

Ilmoittaudu vuosikokoukseen Yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse  30.1.2023 klo 18.00 mennessä. Kirjoita viestin aiheeksi ”Vuosikokous 2023”. Kerro myös, osallistutko etänä vai tuletko Oodiin. Etäyhteydellä kokoukseen ilmoittautuneille lähetämme sähköpostilla Teams-kokouslinkin ja kokous-materiaalit ennen kokousta.

Vuosikokouksessa käsitellään esityslistan mukaiset sääntömääräiset asiat. Tutustu jo ennakkoon vuosikokouksen esityslistaan.

Jos olet kiinnostunut hallitustyöskentelystä ja haluat olla mukana kehittämässä seuratoimintaamme jäsenistön hyväksi, ota reippaasti yhteyttä sähköpostitse 30.1.2023 mennessä. Yhdis-tyksen päätösvalta kuuluu sen jäsenille. Tätä päätösvaltaa jäsenenä voit käyttää yhdistyksen vuosikokouksessa. Toiminnan kannalta on tärkeää, että osallistut. Vain osallistumalla olet mukana päätöksenteossa.

Tervetuloa mukaan.